Friday, April 29, 2011

churpchurp . menatang apa?

How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

assalamualaikum. hehe. aku join churpchurp. menatang apa churpchurp neh? aku pun xtau. haha. saje2 je aku join nk isi masa lapang. ok . begini . churpchurp neh dia mcm site yg menawarkan perniagaan kepada kita tp kita xyah kua modal. keje kita, iklankan je. setiap kali org klik, kita akan dpt hasil. (nk tau lanjut, rajin2kan diri wat research. hehe)

aku try neh bukan sbb duit sgt tp ade la jgk sbb duit. haha. mane tau Allah nk bg rezeki lebih kan. aku pun xberniat nak kan duit tu. its more to have fun for myself. haha.

mesti korg rase cam, eww ape la aku ni nk jadi salesgurl ke apew. bukan macam tu. tujuan aku post kt cni, nk kenalkan korang dengan mende alah neh. mane la tau kan korang nga jalan2, pastu ade orang tnye adik tau x churpchurp tu spesis apa? haaa. kan senang kla korang tau. xdela kene tipu. kiranya aku menolong korang utk tidak ditipu sambil mberi informasi kpd korang. bagus x aku? eccceeeehhhh ! haha

oklah. kla korang nak join churpchurp , korang klik je link atas tuh.


p/s: aku xreti bab2 meniaga sbb aku xpandai berkata2. tapi kla nk aku meraban dlm belog, aku dah meraban. haha.


ADIOS !

1 comment:

nadiyahashim said...

samalah kita..hehe