Monday, April 23, 2012

kejadian yg berlaku disebabkan sekeping gambar,


tengok. tengok gambar tu. tengok betul2. sebab gambar tu lah aku mimpi zombie semalam. tapi tak boleh blah zombie pakai telekung. HEWHEWHEW.

bila dah bangun, sempat lagi aku pikir cane nak selamatkan diri sebab mase tu aku sorang2 kat tingkat atas satu bangunan tinggi dan aku pikir kla nak turun ikut tangga, kene lalu dpn zombie2 tu dan aku nampak zombie tu tgh main ski guna mop. boleh ke macam tu? dan aku dapa idea utk panjat tingkap dan lari atas bumbung dan lompat dari satu bangunan ke satu bangunan tanpa memikirkan risiko jatuh ke tanah dan mati dan seterusnya aku yg jadi zombie. tapi aku tak sempat nak memimpikan idea aku tu memandangkan adalah satu yg gila utk aku tidur balik selepas mendapati bahawa aku akan periksa minggu depan. yeyeah!

dalam mimpi tu jugak lah ade part best. part yg sho shweeettttyeeeettyeeetttetetetett. hadoih! boleh pulak diselit2 kan. aku harap, korang mimpi jugak sama macam aku malam ni.

4 comments:

Prince of Noob said...

comelnya kucin... btw done follow - noob

coccyxache said...

curik org punye. btw, tq follow :)

nur hamizan yusof.. said...

adoiii..macam2 la... :)

coccyxache said...

hehe.